Με λίγα λόγια

Στο ιστολόγιό μας θα βρείτε κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο που αφορούν τις δραστηριότητες του σχολείου μας, τη γειτονιά, την πόλη μας και ό,τι άλλο μας φανεί ενδιαφέρον. Καλή περιήγηση!

Επίσκεψη στο Γ΄ ΚΑΠΗ Χαλκίδας



Την Τετάρτη 13/3/2013 αντιπροσωπεία των μαθητών της Β΄ τάξης του σχολείου μας επισκέφθηκε το Γ΄ ΚΑΠΗ Χαλκίδας. Η δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του σχεδίου εργασίας «Γνωριμία με τη λαϊκή μας παράδοση» που πραγματοποίησαν τα παιδιά κατά τους μήνες Φεβρουάριο –Μάρτιο με τη δασκάλα της τάξης, κα Μαγδαληνή Μαμασούκα.
Στην συνέντευξη ήταν παρούσες η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΧ, κα Αναστασία Μακαρώνα – Ψυχογιού και οι υπεύθυνες του ΚΑΠΗ κυρίες Δήμητρα Ηλιάδη και Τασούλα Μπογδάνου. Οι μαθητές και οι μαθήτριες ως μικροί δημοσιογράφοι, απηύθυναν ερωτήσεις σχετικές με τη ζωή των προηγούμενων δεκαετιών στα μέλη του Γ΄ΚΑΠΗ, τις οποίες είχαν προετοιμάσει με τους υπόλοιπους συμμαθητές τους τις προηγούμενες μέρες και κατέγραψαν τις απαντήσεις. Στη συνέχεια χάρισαν μία αναμνηστική κάρτα και τραγούδησαν ένα παραδοσιακό τραγούδι στους κυρίους και τις κυρίες που έλαβαν μέρος στην εκδήλωση, ως ευχαριστώ για τη φιλοξενία και την προθυμία τους.
Δείτε φωτογραφίες της εκδήλωσης 
 

Πατήστε στο σύνδεσμο για να δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μια χελώνα στο σπίτι μου!

ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2023-2024

«αρχή…ΖΩ!» «Παροχή σχολικών ειδών στους μαθητές - μέλη οικογενειών με οικογενειακό εισόδημα κάτω από το όριο φτώχειας, που έχουν εγγραφεί στην Α’ τάξη των Δημοτικών Σχολείων