Με λίγα λόγια

Στο ιστολόγιό μας θα βρείτε κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο που αφορούν τις δραστηριότητες του σχολείου μας, τη γειτονιά, την πόλη μας και ό,τι άλλο μας φανεί ενδιαφέρον. Καλή περιήγηση!

Συμμετοχή στο μαθητικό συμπόσιο "Να είσαι διαφορετικός, χωρίς να φοβάσαι"

Ενεργή συμμετοχή είχε το σχολείο μας στο Μαθητικό Συμπόσιο  "Να είσαι διαφορετικός, χωρίς να φοβάσαι", που διοργάνωσε το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο πλαίσιο του Προγράμματος "Εκπαίδευση Παιδιών Ρομά" στο ξενοδοχείο Lucy την Τρίτη 28/5/2013.


Στην εκδήλωση μίλησαν οι υπεύθυνοι των Εργαστηρίων Δημιουργικής Απασχόλησης Μαθητών κος Γιώργος Τσάλλας (υπεύθυνος εργαστηρίου πληροφορικής), κα Μαγδαληνή Μαμασούκα (εμψυχώτρια δράσεων πολιτιστικού εργαστηρίου) και οι διδάσκοντες των φροντιστηριακών τμημάτων κος Γιώργος Φαρακλιώτης και Ευάγγελος Ψυχογιός.

 Στην εκδήλωση συμμετείχαν και οι συμμετέχοντες στα ΕΔΑΜ του σχολείου, οι οποίοι παρουσίασαν τις εργασίες τους. Οι μαθητές του τμήματοςπληροφορικής παρουσίασαν τα κόμικς και τα βίντεο που είχαν ετοιμάσει στο πλαίσιο του προγράμματος, ενώ τα παιδιά της Α΄ - Β΄ τάξης του πολιτιστικού εργαστηρίου τραγούδησαν και παρουσίασαν το δρώμενο "Η ιστορία μιας καβουρίνας".

Η ιστορία μιας καβουρίνας            Το θαλασσινό τριφύλλι                       Φωτογραφίες

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μια χελώνα στο σπίτι μου!

ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2023-2024

«αρχή…ΖΩ!» «Παροχή σχολικών ειδών στους μαθητές - μέλη οικογενειών με οικογενειακό εισόδημα κάτω από το όριο φτώχειας, που έχουν εγγραφεί στην Α’ τάξη των Δημοτικών Σχολείων