Με λίγα λόγια

Στο ιστολόγιό μας θα βρείτε κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο που αφορούν τις δραστηριότητες του σχολείου μας, τη γειτονιά, την πόλη μας και ό,τι άλλο μας φανεί ενδιαφέρον. Καλή περιήγηση!

Ημερήσια εκδρομή στο Ναύπλιο και την Επίδαυρο

Στις 30 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ημερήσια εκδρομή του σχολείου μας για τη λήξη του σχολικού έτους. Φέτος οι μαθητές και οι μαθήτριες επισκέφθηκαν την αρχαία Επιδαύρο και το Ναύπλιο.
Τα παιδιά ξεναγήθηκαν στο χώρο του αρχαίου θεάτρου της Επιδαύρου και στο αρχαιολογικό μουσείο. Επιπλέον, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Στ΄ τάξης, οι οποίοι εκπόνησαν το πρόγραμμα "Ζούμε τα μνημεία" , ξενάγησαν μαζί με την εμψυχώτρια του προγράμματος, δασκάλα του σχολείου κα Μαγδαληνή Μαμασούκα, όσους γονείς και συμμαθητές τους επιθυμούσαν στην παλιά πόλη του Ναυπλίου. Τους μίλησαν για την ιστορία της πόλης και το ρόλο της στα πρώτα χρόνια της ίδρυσης του ελληνικού κράτους και το αρχιτεκτονικό ρεύμα του νεοκλασικισμού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μια χελώνα στο σπίτι μου!

ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2023-2024

«αρχή…ΖΩ!» «Παροχή σχολικών ειδών στους μαθητές - μέλη οικογενειών με οικογενειακό εισόδημα κάτω από το όριο φτώχειας, που έχουν εγγραφεί στην Α’ τάξη των Δημοτικών Σχολείων