Με λίγα λόγια

Στο ιστολόγιό μας θα βρείτε κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο που αφορούν τις δραστηριότητες του σχολείου μας, τη γειτονιά, την πόλη μας και ό,τι άλλο μας φανεί ενδιαφέρον. Καλή περιήγηση!

Πραγματοποίηση Εκπαιδευτικής Ημερίδας




Στο φιλόξενο περιβάλλον του 10ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκπαιδευτική ημερίδα με θέμα «Δίνουμε στα παιδιά τον καλύτερό μας εαυτό ως εκπαιδευτικοί και εκείνα μας ανταμείβουν με αγάπη, εμπιστοσύνη και δημιουργικότητα», την οποία διοργάνωσε ο Σχολικός Σύμβουλος της 3ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Ευβοίας, Δρ Δημήτριος Μητάκος.
Στους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς παρουσιάστηκαν προτάσεις για την προαγωγή της εκπαιδευτικής διαδικασίας στην τάξη. Ειδικότερα τα θέματα ήταν τα εξής:
Ενότητα 1: Προγραμματισμός Διδακτικών Ενεργειών:
«Διαχείριση Ύλης και Προφίλ μαθητών» από τον Δρ. Δημήτριο Μητάκο, Σχ. Σύμβουλο  3ης  Περιφέρειας  Δημ. Εκπ/σης Εύβοιας.
«Πρόταση διαχείρισης e τάξης» από τους Γεώργιο Παπανικολάου, δάσκαλο του 8ου Δ.Σ. Χαλκίδας και τον Δρ. Δημήτριο Μητάκο, Σχ. Σύμβουλο 3ης  Περιφέρειας Δημ. Εκπ/σης Εύβοιας

Ενότητα 2: Δημιουργία Υλικού με τη χρήση τεχνολογίας
 «Η γειτονιά μας αλλιώς» από τη Μαγδαληνή Μαμασούκα, δασκάλα του 10ου Δ.Σ. Χαλκίδας.
 «Η Εύβοια των Μύθων» από τη Μαγδαληνή  Καλαθέρη, δασκάλα του 7ου Δ.Σ. Χαλκίδας

Ενότητα 3: «Θέατρο από παιδιά στο σχολείο» από το Σταύρο Παπασηφάκη, δάσκαλο του Δ. Σ. Τριάδας
Οι συμμετέχοντες εκπαιδευτικοί των Σχολικών Μονάδων της Χαλκίδας είχαν τη δυνατότητα να μετέχουν σε ένα γόνιμο διάλογο και να αναπροσδιορίσουν τους επιστημονικούς και παιδαγωγικούς τους στόχους για την επόμενη σχολική χρονιά.
Η Διευθύντρια του σχολείου κ. Ελένη Παπαμήτσου και όλο το προσωπικό υποδέχθηκαν και τίμησαν τους συναδέλφους τους με υποδειγματική φιλοξενία.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μια χελώνα στο σπίτι μου!

ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2023-2024

«αρχή…ΖΩ!» «Παροχή σχολικών ειδών στους μαθητές - μέλη οικογενειών με οικογενειακό εισόδημα κάτω από το όριο φτώχειας, που έχουν εγγραφεί στην Α’ τάξη των Δημοτικών Σχολείων