Με λίγα λόγια

Στο ιστολόγιό μας θα βρείτε κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο που αφορούν τις δραστηριότητες του σχολείου μας, τη γειτονιά, την πόλη μας και ό,τι άλλο μας φανεί ενδιαφέρον. Καλή περιήγηση!

Εκδήλωση - ελληνικά αγριολούλουδα



Με την παρουσίαση της διαδρομής τους στον κόσμο των ελληνικών αγριολούλουδων και των βοτάνων ολοκλήρωσαν οι μαθητές της  Δ΄ τάξης του σχολείου μας το πρόγραμμα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης «Ελληνικά αγριολούλουδα», που εκπόνησαν όλη τη χρονιά με εμψυχώτρια την κα Σταματία Γιαννίτση.
Σε μία πολύ όμορφη εκδήλωση στο χώρο του σχολείου, την Τετάρτη 11-6-2014 τα παιδιά μέσω θεατρικών δρώμενων ταξίδεψαν τους θεατές στον κόσμο των αρχαίων μύθων, στην Ήπειρο των Βικογιατρών, στη Σκιάθο του Παπαδιαμάντη και στο σήμερα στα σύγχρονα βοτανοπωλεία. Επιπλέον, παρουσίασαν συνταγές με βάση τα βότανα και στο τέλος της εκδήλωσης μοίρασαν δώρα στους παρευρισκόμενους . 


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μια χελώνα στο σπίτι μου!

ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2023-2024

«αρχή…ΖΩ!» «Παροχή σχολικών ειδών στους μαθητές - μέλη οικογενειών με οικογενειακό εισόδημα κάτω από το όριο φτώχειας, που έχουν εγγραφεί στην Α’ τάξη των Δημοτικών Σχολείων