Με λίγα λόγια

Στο ιστολόγιό μας θα βρείτε κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο που αφορούν τις δραστηριότητες του σχολείου μας, τη γειτονιά, την πόλη μας και ό,τι άλλο μας φανεί ενδιαφέρον. Καλή περιήγηση!

Διακρίσεις σε μαθηματικό διαγωνισμό

Για άλλη μία χρονιά δύο παιδιά του σχολείου μας έλαβαν διακρίσεις στον μαθητικό διαγωνισμό "Μικρός Ευκλείδης". Ο διαγωνισμός διεξήχθη  στις 7 Απριλίου του 2014 κι έλαβαν μέρος μαθητές και μαθήτριες των  Ε' και Στ΄ τάξεων από όλα τα σχολεία της Ελλάδας.
Οι μαθητές του σχολείου μας που έλαβαν τη διάκριση είναι οι
Χαμαλίδης    Απόστολος, Ε΄ τάξη

Παπασχόλης    Ιωάννης, Στ΄ τάξη

Η διευθύντρια και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου συγχαίρουν από καρδιάς τα παιδιά που αρίστευσαν και τους εύχονται "Καλή πρόοδο" και πολλές πολλές ακόμη επιτυχίες.

Το παράρτημα της ΕΜΕ Εύβοιας θα απονείμει τα αριστεία στους μαθητές του Νομού που διακρίθηκαν την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015 στις 11.00 το πρωί στο αμφιθέατρο του Συνεδριακού Κέντρου  της Περιφερειακής Ενότητας  Εύβοιας , Λεωφόρος Χαινά 89 Χαλκίδα .

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μια χελώνα στο σπίτι μου!

ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2023-2024

«αρχή…ΖΩ!» «Παροχή σχολικών ειδών στους μαθητές - μέλη οικογενειών με οικογενειακό εισόδημα κάτω από το όριο φτώχειας, που έχουν εγγραφεί στην Α’ τάξη των Δημοτικών Σχολείων