Με λίγα λόγια

Στο ιστολόγιό μας θα βρείτε κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο που αφορούν τις δραστηριότητες του σχολείου μας, τη γειτονιά, την πόλη μας και ό,τι άλλο μας φανεί ενδιαφέρον. Καλή περιήγηση!

Φιλόζωος-Ζωόφιλος ή και τα δύο; - Η εκδήλωση




Την Τετάρτη 27 Μαΐου 2015 η Στ  τάξη του Σχολείου μας, πραγματοποίησε την παρουσίαση του προγράμματος,  "Φιλόζωος-Ζωόφιλος ή και τα δύο;" που εκπόνησαν όλη τη σχολική χρονιά, με την καθοδήγηση της εκπ/κού Φ.Αγωγής Ματούλας Γιαννίτση-Γράππα.

Η συμμετοχή των μαθητών του σχολείου μας, του νηπιαγωγείου, αντιπροσωπείας από το 12ο Δημοτικό σχολείο καθώς και των ενηλίκων θεατών ήταν έντονη.
Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δρ Μητάκος, Σχολοκός σύμβουλος, η κα Θαλεια Καλαμπαλίκη, υπεύθυνη προγραμμάτων, εκπρόσωπος του Δήμου Χαλκιδέων, η κτηνίατρος και αρωγός της δράσης μας, κα Ειρήνη Ταπούτη και τέλος η ψυχή των Εθελοντών Αδέσποτων Χαλκίδας και χορηγός μας κα Λίνα Τσέργα.
Τους καλεσμένους υποδεχόταν το αντίγραφο της Μπουμπούς, το υοθετημένο αδεσποτο του σχολείου μας, που οι μαθητές κατασκεύασαν από χαρτί και τα ψηφιδωτά με θέμα τα κατοικίδια.
Η παρουσίαση περιείχε θέατρο σκιών ,  συνεντεύξεις, οδηγίες, συμβουλές, εικόνες , που ίσως σόκαραν , παντομίμα, παρουσίαση των δράσεων και όλα αυτά διαπνεόμενα από ζωοφιλικά μηνύματα.
Με το τέλος της παρουσίασης δόθηκε σε όλους τους καλεσμένους ,το βιβλίο με τις έξι ιστορίες,που οι μαθητές εξέδωσαν και εκχώρησαν τα πνευματικά δικαιώματα, στους Εθελοντές αδέσποτων Χαλκίδας , με σκοπό την  ενίσχυση του έργου τους.
Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι, με την ελπίδα ότι θα μας βρει το φθινόπωρο με λιγότερα αδέσποτα ,ξεχασμένα από τις διακοπές.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μια χελώνα στο σπίτι μου!

ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2023-2024

«αρχή…ΖΩ!» «Παροχή σχολικών ειδών στους μαθητές - μέλη οικογενειών με οικογενειακό εισόδημα κάτω από το όριο φτώχειας, που έχουν εγγραφεί στην Α’ τάξη των Δημοτικών Σχολείων