Με λίγα λόγια

Στο ιστολόγιό μας θα βρείτε κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο που αφορούν τις δραστηριότητες του σχολείου μας, τη γειτονιά, την πόλη μας και ό,τι άλλο μας φανεί ενδιαφέρον. Καλή περιήγηση!

Συμμετοχή σε διασχολική εκδήλωση

 Την Τρίτη 7 Ιουνίου το σχολείο μας έλαβε μέρος στο διήμερο παρουσιάσεων προγραμμάτων και  δράσεων με τίτλο  «Τα παιδιά σε δράση για το περιβάλλον, την  υγεία, τον πολιτισμό» στο ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. Την εκδήλωση οργάνωσε η Πρωτοβάθμια Διεύθυνση Εύβοιας στο πλαίσιο των προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής Υγείας και Πολιτιστικών με πρωτοβουλία της υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων. 
Τα παιδιά μας συμμετείχαν με δύο ομάδες από την Ε΄ και Στ΄ τάξη. Η πρώτη ομάδα παρουσίασε αποσπάσματα από την τραγωδία του Σοφοκλή "Αντιγόνη", την οποία "διδάχθηκε" στο πλαίσιο του προγράμματος "Έστιν ουν τραγωδία" (υπεύθυνη εκπαιδευτικός Μαδαληνή Μαμασούκα), και η δεύτερη ένα μέρος της παρουσίασης του προγράμματος "Καρνάγια και ταρσανάδες" (υπεύθυνη εκπαιδευτικός Ματούλα Γιαννίτση - Γράππα). Όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες έλαβαν το πιο ζεστό χειροκρότημα του κόσμου και τα συγχαρητήρια από τους παρεβρισκόμενους για την προσπάθειά τους.



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μια χελώνα στο σπίτι μου!

Βραβείο στο Διαγωνισμό STAR Κεντρικής Ελλάδας

ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2023-2024