Με λίγα λόγια

Στο ιστολόγιό μας θα βρείτε κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο που αφορούν τις δραστηριότητες του σχολείου μας, τη γειτονιά, την πόλη μας και ό,τι άλλο μας φανεί ενδιαφέρον. Καλή περιήγηση!

Διαδρομές στον χρόνο - η παρουσίαση των "Ρευμάτων εθελοντισμου"

Με τη διαδραστική παρουσίαση του αρχαιολογικού άξονα έκλεισαν το πρόγραμμα "Νοιάζομαι και Δρω 2016 - 2017" τα "Ρεύματα εθελοντισμού" του σχολείου μας, την Τρίτη 13-6-2017.

Τα παιδιά της Α΄ και της Δ΄τάξης συγκέντρωσαν τα καλύτερα "κομμάτια" της δουλειάς που έκαναν όλη τη χρονιά και μέσα από διαδραστικά παιχνίδια παρουσίασαν την αρχαιολογία της περιοχής μας στους γονείς, τους συμμαθητές και τους δασκάλους τους.
Την πολύ ζωντανή εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο κος Ιωάννης Κατσάνος, υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και συντονιστής του προγράμματος Νοιάζομαι και Δρω για την Εύβοια και η κα Αμαλία Καραπασχαλίδου, αρχαιολόγος και επιστημονική σύμβουλος των παιδιών σε θέματα αρχαιολογίας καθ' όλη τη διάρκεια του προγράμματος.
Δείτε την εκδήλωση:
Οι υπόλοιποι άξονες του προγράμματος παρουσιάστηκαν συνοπτικά στην εκδήλωση για τη λήξη του σχολικού έτους 2016 -2017.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μια χελώνα στο σπίτι μου!

ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2023-2024

«αρχή…ΖΩ!» «Παροχή σχολικών ειδών στους μαθητές - μέλη οικογενειών με οικογενειακό εισόδημα κάτω από το όριο φτώχειας, που έχουν εγγραφεί στην Α’ τάξη των Δημοτικών Σχολείων